Om Beroenden iFokus

Välkommen till Beroenden i Fokus

Det finns många människor som lider av någon form av ett beroende.

Jag skulle gissa att listan kan  göras oändlig när det gäller detta ämne. Vad är egentligen ett beroende och när räknas det som ett beroende?

Det finns åtskilliga åsikter om detta men jag tror att när man fått insikten med att man lider av ett beroende vet man också om att detta är en sjukdom och att det inte handlar om att man har dålig karaktär.

Det som är mitt huvudsyfte med sajten är att vi tillsammans ska kunna finna ett forum där man kan få dela med sig av sina tankar oavsett vilket beroende man lider av. Att man kan få känna att man inte är ensam med sina ibland "tokiga" tankar utan att man tillhör en gemenskap där man kan få tips, råd och stöd. Kanske är Du en anhörig till någon som är beroende och kan hitta något här för att få mer förståelse.

Nummer ett är ändå att det gäller att hitta ett sätt att leva i tillfrisknad och att få känna att man inte ständigt går runt i tankar som man kan bli helt besatt av. Värt att lägga på minnet:

Sajtvärden ansvarar inte för medlemmars eller andras bruk av tjänsterna och för information som medlemmen eller andra registrerar, mottar, lagrar, sänder ut eller gör tillgänglig på annat sätt. Det är dock viktigt att poängtera att bara för att ett inlägg på forumet inte bryter mot någon lag så innebär det inte en skyldighet att publicera det. Yttrandefriheten ger inte automatisk rätt att bli publicerad.Värdar/medarbetare har rätt att göra skillnad på medlemmar.

Värdar/medarbetare har rätt att göra subjektiva bedömningar.
Värdar/medarbetare har rätt att redigera inlägg efter eget tycke.
Värdar/medarbetare och har rätt att ta bort inlägg efter eget tycke.
Värdar/medarbetare har rätt att låsa trådar eller ta bort trådar helt efter eget tycke.
Värdar/medarbetare har rätt att ge skrivförbud utan förvarning.
Värdar/medarbetare har rätt att inte tala om varför dom gör nåt.
Värdar/medarbetare bestämmer över sin sajt.

Och ovanstående gäller inte bara på ifokus utan gäller på alla ställen som finns på internet att ansvariga har rätt att göra saker efter eget tycke.

Jag vill hälsa Dig varmt välkommen till beroenden.ifokus oavsett bakgrund eller erfarenhet.

Med Vänliga Hälsningar

Vallis, sajtvärd 

Värd

Avatar för vallhund

Medarbetare

Avatar för Farwuq Avatar för Gronstedt Avatar för Sajtvärd saknas