Etikettberoende
Läst 2671 ggr
Mathias.H
2015-04-13, 01:24

Varför har jag ingen sexlust när jag är ren ?

Fy vill kunna ha riktig skön snuskig kladdig sex igen!! När jag blev drogfri försvann min sexlust helt. Nån som varit med om eller kan rent spontant HJÄLPA MIG hör av er Love

bettan1967
2015-04-13, 06:23
#1

Inget ovanligt. Det händer en massa i kroppen och sexlusten kommer tillbaka. Vi drogat på alla våra känslor och nu ska känslorna tillbaks och det tar sin tid och tvinga inte fram nåt för då tror jag kroppen låser sig.


Elisabeth

roza
2015-04-14, 16:19
#2

Beror på vilken drog man tagit, när jag tog mycket tjack (Länge sen nu) så kunde jag tillslut inte bli kåt utan det, det försvann snabbt dock :) 2-3 månader.

På opiater slutar man ha sug efter sex ganska snabbt in. Man återfår sexlusten igen när man slutat.

Olika från drog till drog, vad tog du?

Jeppe777
2015-04-24, 01:21
#3

Vilken var din huvud drog ? Om det var opiater så finns risken att du kan ha skadat hypofysen.  Jag har tydligen lyckats med detta !  Då produceras ingen testosteron eller iaf väldigt lite vilket i sin tur leder till att sexlusten försvinner. Du kanske har underhållsbehandling ? Alla opiater eller opioider ger en låg testoproduktion i dom flesta fallen. Jag fick testogel på recept och smörjer in en dospåse dagligen,, och vipps så tyckte man att det var trevligt att vila ögonen på vackra tjejer osv,, vilket var helt ointressant innan,,  För oss män så är det otroligt viktigt att ha ordning på det hormonet, det är det viktigaste hormonet i mannens liv från vi föds till vi dör,  så det är ett tipps till alla som inte har någon lust och undrar vad som e fel KOLLA TESTOSTERON nivån med ett enkelt blodprov !!  :-)  Lycka till !!

Upp till toppen