Etikettnarkotikaberoende
Läst 7202 ggr
shootawild
2009-10-31, 00:50

Subutex avtändning(avslutar danser med Djävulen)

Fan det är fler än vad man tror som dasar tango med djävulen!!!

Men nu får det vara nog !! Ont i förrerna av för höga klckar och ett riktigt svängande på dansgolvet.

Nej men för att vara seriös. Detta är min fjärde "rena" dag. Super jobbigt !! Man svettas fryser skakar nyser som en idiot och får krypningar så man inte kan sova. A just d , glömde…man blir paj i magen och känner sig som 100år i kroppen.

Men ett par tips till er duktiga beroende som finns där ute. Drick mycke  vatten, fixa nått att sova på om det går. När krypningarna blir som jjobisat RÖR på dig!! Även om d är piss jobbigt så dämpas det lite. Varma bad är oxå bra.

Jag har gått på skiten i 4 år sen min sista svgiftning… då va jag ren några månader innen jag börja igen. Har missbukat heroin..mest förutom subben, men öven tagit allt annat jävla skit man kan tänka sig. Tillslut blir det inte kicken man vill ha utan man tar det bara för att inte bli dålig =( jag har injecerat och det blir oxå ett beroende tillslut.

Men jag har ALLT att sluta för. Jag är en skit fin tjej, ser bra ut (cocky cocky) ….alltså man skulle aldrig kunna se på mig. Så tänker nog många. Bara för man inte ser ut som dom värsta pundarna i stn så kan man vara värre pundare… Bra uppväxt osv osv osv.

Nej nu ska jag väll lägga mig och sprattla lite till i sängen och ta mig igenom den här skiten…

Lycka till till alla er som oxå försöker eller tänker försöka GO 4 IT!!!!!! Många blöta pussar på er

[Beavis]
2009-10-31, 16:27
#1

Jag har sett på tv om snabbavvänjning att de söver ner patienten mer eller mindre under den värsta perioden som du beskriver, det kan ju vara svårt att göra själv, men jag som lekman utan egen erfarenhet av drogmissbruk ser ju likheten med det du säger. Prova sömnmedel om det inte föreligger risk att du blir beroende av dem också (ropar är uteslutna) Lycka till Jag hoppas verkligen du klaar dig  denna gången.

Tänk på att du måste ändra mycket sociallt när du är ren igen  för att inte falla tillbaka.

shootawild
2009-10-31, 18:55
#2

Har oxå hört om d.. Det har väll sina nackdelar oxå men mest fördelar tror jag. Tänkte att man kanske tänker sig för lite om man går igenom en avgiftning och inte vill göra det   igen. Men jag tror bara man tänker så i början, sen har man förträngt hur det var. Och jag tror att många med mig är just rädda för att tända av. Just för smärtan osv. Så jag tror det äe en bra ide att söva ner folk.

Sen vill jag säga tack för att du tog dig tid att skriva några rader. Speciellt efter som du har drogproblem själv. Då är det lätt att man ser ner på missbrukare. Jag själv har aldrig sett ner på någon (förutom folk som beter sig illa) men trodde alrdig i min vildaste fantasi att jag skulle börja injesera heroin. Så hela drog världen har varit som ett slag i ansiktet för mig =( Att man lurar folk, och till och med mördar. Nej fyyyy det sättet och världen e fortfarande främmande för mig. Den har även gjort mig väldigt ledsen. Har blivit  blåst på så mkt pengar. och min förra pojkvän bara skratt åt mig och tyckte ja va dum blondin som litade på folk. Men där jag vuxit upp har jag alltid kunnat det..

Socialt umgänge är jätte viktigt!! Nu har jag inte umgåtts så där jätte mkt med narkomaner…..lr min pojkvän var ju tung sådann så man kanske kan säga att jag umgåtts med dom dygnet runt.

oj oj nu vart det mycket  men skönt att få skriva av sig lite nu när man ligger här full av smärta, fick iaf tänka på nått annat en stund.

Ha det så bra och tack ….stor blöt puss!!!!

[Beavis]
2009-10-31, 21:20
#3

Det jag menar med att du ska tänka på vilka du umgås sedan på det viset att du inte ska vara runt personer brukar droger, För även om du bestämt dig för att slyta är det svårt att säga nej om någon erbjuder dig en lina eller lite röka "kom igen ett bloss bara".

De var dina vänner när du knarkade men de är det inte i tillfrisknad då de blir avundsjuka (ofta) och försöker locka tillbaka dig igen, kanske inte av illvilja men för att de inte vill vara ensamma i skiten.

Sök dig till dina gamla vänner ifrån innan och klipp definitivt kontakten med gamla pojkvännen som (kanske) introducerade dig för heroin och subutex.

Denna sajt är till för de som vill ha hjälp med sitt missbruk/beroende vad det än må vara, så fortsätt skriva av dig när det känns tungt. Vi bidrar med tips och anekdoter ifrån vår vardag som stöd.

shootawild
2009-10-31, 22:29
#4

Jo du har alldeles rätt om att det är viktigt . Känner mig bara väldigt utnyttjad och sviken. Mitt hjärta är krossat. Det har gått bra att umgås och varit jävligt tillmötes bbara för att jag haft pengar…. och pengar betyder ju mkt ocg bra grejer.Mina känslor börjar komma tillbax och jag börjar få lite distans till allt och det gör ont….fruktansvärt ont.*tår i ögat* ibland vill man bara strunta i allt för att det gör så ont, sen försöker man tänka om att jag gör allt för min egen skull osv.

Kram på dig…

Gronstedt
2009-11-01, 14:08
#5

Go go go, shootawild! Det är upp och ned när man försöker ta sig ur sitt beroende, massor av vilda känslor att hantera. Här är det alltid OK att vara cocky eller att vara liten och ledsen. De flesta här har ju kännt på själva hur det kan vara. Beavis har också skrivit mycket klokt, som jag bara kan instämma. Stå på dig!

PS - jag tog bort den andra tråden som började likadant som den här. Hoppas det var OK, hojta annars så lägger jag tillbaka den.

shootawild
2009-11-01, 16:00
#6

Nej men visst var det ok, Vet inte varför det vart så, sen kunde jag inte ta bort det för det ade gått över 1h lj vad d va.

Fuck fuck fucck nu är det 7:de dagen uten subb och ändå har jag krypningar som heter duga !!!!! Bli knäpp i huvudet och min "pojkvän" som lovde att finnas finns självklart inte =( HUr jag man göra så? Har stöttat honom genom flertalet behandlingar, LVM och fängelsesraff. Åkt land och rike runt för att häls på  honom och nu kan han inte en prata i telefonen med mig ? Varför inte bara göra slut?? Hatar att inte veta… fast man vet vilket håll det lutar åt efter så så så många år. Vill  bara gråta.. sen måst jag skicka upp en hälsning till en oerhört  fin grabb…

Andreas jag tänker på dig !!! R.I.P

Puss *många tårar över hennes kinder*

Kia
Kia 
2009-11-02, 00:01
#7

shootawild:) Tycker du är oerhört stark. Be om hjälp när du behöver för det är inte meningen att du ska behöva göra detta ensam. Ibland räcker det med ett samtal från en annan beroende för att man ska komma på andra tankar. Det är iallafall min egna erfarenhet. Det är trots allt en sjukdom och det vet alla vi som är beroende att det faktiskt är så. Inte botningsbar men en sjukdom man kan leva med och i tillfrisknad och det är ganska coolt att man faktiskt kan det kan jag känna.

Den är dock stark listig och falsk den där sjukdomen så stå på dig så kan du vinna…

Kram Kia

[Beavis]
2009-11-02, 00:02
#8

Jag måste bara fråga även om svaret kanske är uppenbart? Är din pojkvän tillbaka i missbruket? Om han är det vilket jag ju antar så är det nog tyvärr så att han är för självupptagen för att vara där för dig.. Drogerna och att slippa smärtan av  absen gör att han håller sig undan. Och som jag skrev tidigare kanske vill han inte vara ensam i sitt helvete så han stöttar dg inte i ditt tillfrisknande? Jag hoppas jag har fel. men risken är stor att jag inte har det.

En snabbavvänjning som jag såg på tv tog nästan lika lång tid som du gått hittills du får kämpa på och bita ihop ett tag ill jag vet att du klarar det om du bara bestämmer dig för det. Tveka inte att ringa någon av dina icke missbrukande vänner eller familjemedlemmar du har kvar, för att prata och kanske få lite hjälp en stund. Lycka till kram

miklo
2009-11-08, 16:38
#9

Tja! Hur går det!? Sub avtändningen är ju värre än när man tänder av på "varor"! Det går ju ALDRIG över tycker man när man är inne i den! Illamåendet sitter i flera månader! Kör man en "cold turkey" på Heroin så är det jävligt jobbigt, men det går iaf över på max ett par veckor! Tyvärr skulle man ju behöva bli nedsövd i en månad ifall man skulle köra "nedsövningsmetoden" vid Sub avgiftning, haha…

Vilken flopp Sub blev!? När det kom sades det att det inte gick att missbruka det, haha…!? Nu är det fler som kör med Sub än ngn annan drog!? De flesta som går i programmen verkar ju inte helnöjda heller, och knarkar vid sidan om!

Ni som aldrig provat Sub, GÖR ALDRIG DET!! Det är skönt ibörjan, men sen måste man ha det för att inte bli sjuk. Vilken sur sits när man måste betala MASSOR bara för att känna sig normal! Visserligen är det väl samma sak med de flesta droger, men just Sub är så svår att ta sig ur! Det är ju tillräckligt dyrt med "livsskulden" man har genom att bara råka finnas till! Hyra, mat m.m…….

Nu har jag gnällt färdigt, haha… Hoppas det går bra för dig iaf!

ajajaj
2009-11-10, 21:09
#10

hej shootawild!!! hur går det för dig?

Upp till toppen