Lagar, politik o samhällsdebatt

Låt mig va ifred

2017-11-14 22:33 #0 av: Swede96

Jag är uppriktigt sagt skittrött på detta. Senast gången jag hamnade i fyllecell var mars 2016. Det var 19 månader sedan! Trots det får jag ändå inte tillbaka mitt körkort efter att jag har betalat avgiften utan jag måste gå på möte hos socialen!?Helt seriöst. Jag behöver körkortet NU. Vad ska jag dit och göra. 

Har någon fått göra nått liknande? 

Anmäl
2017-11-14 22:44 #1 av: vallhund

Bevisa att du kan hålla dig nykter förmodar jag?

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2017-11-14 22:46 #2 av: Swede96

Jo men varför ska jag behöva bevisa mig nykter för att få köra bil när jag inte ens hamnat i arresten på snart två år? För övrigt rätt svårt att bevisa. 

Anmäl
2017-11-15 12:52 #3 av: vallhund

Inte speciellt svårt att bevisa med hjälp av blodprover.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2017-11-15 13:28 #4 av: Gronstedt

TS, måste du inte avlägga nytt körprov om spärrtiden är längre än 1 år? I vilket fall förklaras varför du kallats till Socialen på http://xn--indraget-krkort-itb.se/ 

"Transportstyrelsen kan behöva ett utlåtande från en socialsekreterare hur du är i nykterhetshänseende och allmän skötsamhet. Om Transportstyrelsen kräver detta så kommer de att meddela det till dig och då kan det ligga i ditt intresse att ha någon mer som referensperson som gör ett utlåtande om din skötsamhet. Referenspersonen ska helst inte vara en släkting. En chef kan fungera bra t ex. Detta höjer chanserna ordentligt att få tillbaka körkortet."

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.