Narkotikaberoende

Amfetaminpsykos

2018-08-12 09:14 #0 av: Croctaiil

Hej, jag har en kompis som tydligen fått tag i en påse amfetamin (har försök prata henne ur de) och har använt en del av det, men hon säger att hon känner inte mycket alls, vet inte om d spelar roll men hon har ADHD, hon säger att hon ska ta mer för att se om hon känner nåt. Då blir jag orolig för hon har psykisk ohälsa och haft mindre drogutlösta psykoser innan, så min fråga är, om hon inte känner effekt av det betyder de att risken för psykos är mindre oxå? Eller kan hon få de ändå?

Anmäl
2018-08-13 19:03 #1 av: Farwuq

Ett av problemen med de illegala drogerna som man köper »svart«, det är att man inte vet vad de blandat upp dem med - i detta fallet amfetamin.

Tillsatserna kan vara värre och farligare än själva drogen och det är därför den förväntade effekten kan utebli.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2018-08-13 20:46 #2 av: vallhund

Med amfetaminpsykos avses det tillstånd man kan hamna i om man använder amfetamin dygnet runt i ett par dygn utan att sova. Sköter man kropp o mat hyfsat, samt tar paus för sömn brukar det inte vara någon fara.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.