Etikettoff-topic
Läst 1399 ggr
kerstinjo
2009-09-07, 16:02

Nyheter på gång.

Inom en snar framtid (kanske till helgen) kommer det en del nya saker på iFokus:

  • Ikon för värd och medarbetare

Värdar och Medarbetare kommer att kunna kryssa i en kryssruta som gör att det visas en ikon i inläggslistan och inlägget eller kommentaren att det är skrivet av en värd eller Medarbetare. Detta gäller givetvis bara på den egna sajten.

  • Skriva anonymt

Medlemmar som har iFokus Plus kommer att kunna skriva trådar där man är anonym. Det är en funktion som är värdefull på sajter som tar upp lite mer känsliga ämnen. 

  • Enklare att bli medlem i sajt

På sajtens startsida kommer en knapp för att lägga till sajten som favorit. 

  • Personligt aktivitetsindex tas bort

Det personliga aktivitetsindexet tas bort. Det har inte lett till bättre aktivitet, men däremot till mycket förvirring och dessutom sämre prestanda. 

  • Högerspalten ändras lite

Högerspalten kommer att förändras lite när stenarna försvinner. Bland annat kommer medlemmar kunna se hur länge de har kvar på iFokus Plus och iFokus Minus och dessutom… 

  • Chat

I högerspalten kommer det att finnas en chat för de med iFokus Plus. Chatten kommer att aktiveras för de sajter som har tillräckligt med aktivitet i forumet och om man själv vill ha chatten aktiv.

(Den största risken med en chat är att det bara står "hallå?" eller "någon här?" eller "här var det dött…". Det skadar bara sajten. Därför kommer det krävas en viss aktivitet på sajten innan man får aktivera chatten.)

Lånat av AndersE

 Kerstin 

 

Kia
Kia 
2009-09-10, 12:36
#1

Puttar lite :)

[Beavis]
2009-09-11, 22:12
#2

Kul med nya funktioner o så, Men jag förstår att ägarna vill tjäna pengar och därav lyxvarianten. Tyvär kommer jag själv inte köpa den men kul i vilket fall som helst med nyheter.

Upp till toppen