Etikettberoende
Läst 4250 ggr
kerstinjo
2011-11-26, 10:51

Ett brev från din sjukdom.

Folk tar mig inte på allvar. Hjärnblödning tar de på allvar, hjärtinfarkt, ja till och med diabetes tar de på allvar. IDIOTER! Utan mig vore dessa saker inte möjliga. Jag är en sjukdom som alla hatar, men ändå kommer jag inte oombedd. Du väljer att ha mig. Det är så många som har valt mig framför verklighet och frid.

Hej! Jag undrar om du har glömt mig, jag är din sjukdom..
Jag HATAR möten..
Jag HATAR högre makter..
Jag HATAR alla som har ett program.

Jag HATAR alla som har en sponsor som påminner dig om att jag finns och hur jag arbetar.

Till alla som kommer i kontakt med mig: Jag önskar er lidande och död.

Låt mig få presentera mig. jag är sjukdomen beroende!! Jag är listig, falsk och stark, sådan är JAG. Jag har dödat millioner människor och jag är ännu inte nöjd.

Jag älskar att överraska dig. Jag älskar att låtsas som om jag vore din vän och din älskade.
Jag har tröstat dig eller hur? Fanns inte jag där när du var ensam? Då du bara önskade att dö, var det inte mig du ropade på då?

Jag var hos dig. Jag älskar att göra dig illa. Jag älskar att få dig att gråta eller ännu hellre älskar jag att få dig så avstängd att du varken kan känna smärta eller gråta. När du inte känner något överhuvudtaget, då känner jag mig riktigt nöjd och allt jag ber dig om är långt lidande.

Jag har alltid funnits där för dig. När det gick bra för dig i ditt liv bjöd du in mig. Du sa att du inte förtjänade allt det goda och jag var den enda som höll med dig.

Tillsammans klarade vi av att förstöra allt som var bra i ditt liv Mer än du hatar mig, så hatar jag alla som har ett tolvstegsprogram.

Ditt program, Dina möten, Din högre makt. Allt detta sviker mig och jag kan inte arbeta på det sättet som jag är van vid. Nu måste jag hålla mig i ro här. Du ser mig inte, men jag växer mig större än någonsin. När du bara existerar, då lever jag. När du lever då bara existerar jag. Men jag är här…..

Du kan lita på mig, jag väntar på dig.
Tills vi möts igen önskar jag dig lidande och död.

Tänkvärt, eller hur?

 Kerstin 

 

liawilson
2011-11-29, 10:55
#1

så sant

*Kärlek & lycka*

AddFckupAS.
2011-11-29, 20:48
#2

verkligen.,tolvstegstjafset funkar bara på en personlighetstyp.som sedan blir fanatisk å ska frälsa hela världen med den blå boken,.fyfan.

[Beavis]
2011-11-29, 21:09
#3

#2 Alla har sin egen väg emot abstinens så även du säkerligen.

12-stegsprogrammet funkar kanske inte för alla men man kan anpassa det efter sin egen "gudstro" vare sig man har en eller ej. Hur som helst var nog inte kerstins berättelse något emot 12-steg utan mer ironiskt skriven

liawilson
2011-11-29, 21:34
#4

Precis vad jag tänkte jag med. Jag gillar inte 12 steg personligen då de människorna har svårt att prata om något annat. Men hon hade rätt i det hon skrev.

*Kärlek & lycka*

liawilson
2011-11-29, 21:36
#5

Allt positivt man gör mot sig själv avskyr drogerna & ens destruktiva sida

*Kärlek & lycka*

Upp till toppen